رشته های تحصیلی در هنرستان آیت اللّه خامنه‌ای

رشته هایی که در این هنرستان آموزش داده می‌شوند

شما میتوانید در این 5 رشته در هنرستان آیت اللّه خامنه‌ای تحصیل کنید

شبکه و نرم افزار

کامپیوتر به عنوان یک علم پیشرو و کارآمد در جهان مطرح است. پیشرفت بسیاری از علوم تا حد زیادی به علم کامپیوتر وابسته است. دانش آموزان پس از اتمام پایه نهم و کسب نمره لازم، می توانند در طی یک دوره سه ساله به تحصیل در آن بپردازند. هنر جویان در این رشته در طی سه سال تحصیلی با مهارت هایی
مانند توانایی نصب و کار با نرم افزار های متداول از قبیل نرم افزار های آفیس و نرم افزار فتوشاپ- برنامه نویسی-طراحی صفحات وب توانایی نصب و رفع مشکلات سیستم عامل- تولید نرم افزارهای چند رسانه ای و محتوای الکترونیکی آشنا می شوند.
ادامه تحصیل در دانشگاه: از دوره کاردانی تا دکترا در دانشگاههای فنی حرفه ای- دولتی- آزاد و علمی کاربردی.

حسابداری

حسابداری دانشی که هدف آن ارائه اطلاعات مالی یک واحد اقتصادی به استفاده کنندگان برای تصمیم گیری و پاسخ گوئی می باشد . کسانی که علاقمند به رشته حسابداری علاوه بر درستکاری و پشتکار باید از تخصص و همچنین تجربه کافی برخوردار باشند. مهارت و دانش لازم برای یک حسابدار :
قدرت تجزیه و تحلیل مسائل - پشتکار و وقت شناسی - دقت و توجه به جزئیات - آشنایی با دانش ریاضیات و کار با کامپیوتر - قابل اعتماد و راز دار بودن
در این رشته در طی ۳سال تحصیلی با مهارت های زیر آشنا می شوید:
آشنایی با امور بازرگانی داخلی و خارجی - آشنایی با انواع شرکتها و بانکها و عملکرد آنها -آشنایی با اختصارات بازرگانی بین المللی - آشنایی با بورس و استاندارد های آن - آشنایی با عملیات حسابداری مربوط به شعب و موسسات تولیدی

صنایع غذایی

تامین نیازهای تغذیه ای با توجه به رشد روز افزون جمعیت از مشکلاتی است که دنیا با آن مواجه است. این موضوع بیانگر اهمیت رشته ی صنایع غذایی در کشور ها به ویژه کشورهای در حال توسعه می باشد. لذا می توان گفت رشته صنایع غذایی:
- دانش ومهارت لازم برای ساخت وتجهیزات صنایع غذایی رابه صاحبان صنعت ارائه می دهد. - دانش تبدیل محصولات دامی وزراعی به فرآورده های متنوع غذایی رامیسر میسازد. - علوم مربوط به نگهداری وانبارداری و بسته بندی فرآورده های غذا را فراهم میآورد. - شرایط کنترل کیفیت و رعایت استانداردهای لازم رافراهم می سازد.
ادامه تحصیل :
فارغ التحصیلان این رشته می توانند باشرکت در کنکور سراسری،آزاد، دانشگاه های فنی حرفه ای و جامع علمی کاربردی تا مقاطع دکترا نیز ادامه تحصیل دهند.

گرافیک

رشته گرافیک پیچیدگی های خاص خود را دارد و تابع سلیقه های متفاوت و نگاه های گوناگون است. رنگ ها معانی خاص خود را دارند و خطوط تعابیر خاص خودشان را.
یک گرافیست می تواند در مورد تمامی ابعاد زندگی از طریق ارائه تصویر با مخاطبان خود صحبت کند. ناگفته نماند که ارتباطات تصویری با پیشرفت و توسعه تکنولوژی از طریق امکانات متنوعی که در دنیاایجاد گردیده در عمر پیام رسانی و انتقال مفاهیم موثر واقع شده است. در طی تحصیل، هنرجویان با مبانی هنر های تجسمی، طراحی، پایه و اصول صفحه آرایی، رنگ شناسی، مبانی تصویر سازی، خط در گرافیک، خوشنویسی، چاپ دستی و عکاسی آشنا می شوند.

نقاشی

علاقه‌ مندان به این رشته در طول تحصیل خود یاد می‌گیرند به خوبی ببینند و تحلیل کنند و آنچه را که می‌بینند به درستی به تصویر بکشند. به همین دلیل برای ورود به این رشته باید ذوق و استعداد کافی داشته باشید.
همچنین هنرجویان این رشته باید از نظر جسمی و روحی در شرایط خوبی باشند. خلاقیت نیز یکی‌دیگر از فاکتورهایی است که یک نقاش خوب باید داشته باشد. نقاشی کسی است که باید با استفاده از خلاقیت، استعداد و علمی که در این زمینه به دست آورده است بتواند پیام و احساس خود را از طریق نقاشی به مخاطب برساند.
ادامه تحصیل: رشته‌ی نقاشی در مقطع کارشناسی دارای دروس عمومی اختیاری و تخصصی مختلفی است. از مهم‌ترين واحدهای درسی این رشته می‌توان به کارگاه‌های نقاشی و طراحی، کارگاه‌های چاپ، کلاس‌های تئوری تاریخ هنر، نقاشی دیواری و مبانی هنرهای بصری اشاره کرد.

خدمات ارائه شده

در هنرستان آیت اللّه خامنه‌ای

تدریس با کیفیت

ارائه و تدریس جدیدترین متد های آموزش

کسب مهارت

انجام کارهای عملی به صورت گسترده

امنیت شغلی

آمادگی کامل جهت حضور در بازار کار بعد از پایان دوره سه ساله آموزش